Strona/Blog w całości ma charakter reklamowy, a zamieszczone na niej artykuły mają na celu pozycjonowanie stron www. Żaden z wpisów nie pochodzi od użytkowników, a wszystkie zostały opłacone

Pasieka Łęki w Beskidzie Wyspowym: dobry gatunkowo miód ze spadzi jodłowej

Pasieka Łęki w Beskidzie Wyspowym to rodzinna pasieka, wyrabiająca dobry
gatunkowo miód ze spadzi jodłowej. Wokół pasieki
można znaleźć ponad 30
ha lasów jodłowych, które stanowią
cenne źródło w produkowaniu
miodu spadziowego. Jest to miód zaliczany do
unikatowych, ponieważ
pojawia się nawet raz na parę lat, a
terminu jego pojawiania się nie można
przewidzieć. Posiadacz pasieki
podkreśla, iż zalety miodu z
niewielkiej pasieki są nie do zakwestionowania.
Pasieka wytwarzająca miód ze spadzi ma
dziesięć pni. Ze względu na fakt, że nie jest
to produkcja masowa, można oczekiwać uzyskania produktów
wysokiej jakości.

Dzięki
temu smakosze
miodu, którzy doceniają też jego
walory pozytywne dla zdrowia
rzeczywiście będą zadowoleni z
tego, co jest dla nich zaproponowane. Miód
spadziowy iglasty kupić można
online, a więc
zaopatrzyć mogą się w niego klienci z całej
Polski. Miód sprzedawany jest w
słoikach o przeróżnej
objętości, a jego cechy są
wyjątkowo szczegółowo
scharakteryzowane.

W
rezultacie, każdy kto jest zainteresowany takim
produktem, może wybrać dokładnie
ten, jaki spełni jego wszystkie
wymagania. Miód spadziowy iglasty wytwarzany
jest przez pszczoły ze słodkiej wydzieliny igliwia oraz
gałęzi drzew, takich jak: sosna, świerk,
jodła, czy modrzew. W spadzi iglastej znajduje się wiele cennych dla
zdrowia elementów.
Ciemniejszy kolor, jaki posiada miód sklep
jest typowy dla tej odmiany. W jego posmaku będzie dominować
łagodność i nie jest tak
słodki, jak pozostałe odmiany miodu.

Znajduje się w nim z kolei
kilkukrotnie więcej
biopierwiastków,
pozytywnych dla kondycji zdrowotnej
niż w miodach pobieranych z kwiatów. To
cenne źródło: żelaza, miedzi, cynku, fosforu, manganu
a także magnezu. Znajduje się także
w nim więcej białek oraz aminokwasów niż w
miodach pozyskiwanych z kwiatów oraz witaminy z
grupy A, B, C i K. Miód spadziowy
szybciej odbudowuje
też formę po przebytych chorobach, wzmacniając poziom odporności, a
także regulując działanie
układu pokarmowego a także układu krążenia.

+Tekst Sponsorowany+

🧾 ARTYKUŁ SPONSOROWANY

Rekomendowane artykuły

Dodaj komentarz